Murstein

Mursteinskampanje 2.0

9. september 2014

Foreløpig bor det bare 12 barn på tomten – men nå som viktig infrastruktur, som elektrisitet, vann og gårdsdrift er så godt som på plass, er tiden inne for neste byggetrinn. Det vil bestå i bygging av barnehus nr. 2 med plass til kanskje opp mot 40 barn, samt et bolighus for staben. Foreløpig beregning tyder på at dette vil koste 1,2 millioner norske kroner. Vi har 100.000 kroner, og mangler derfor 1,1 millioner.

 

Da vi satte i gang første byggetrinn i 2010 hadde vi kun en brøkdel av de totale kostnadene. Men på guddommelig vis hadde vi under byggingen til enhver tid nok penger til å betale kostnadene etter hvert. Da de første barna flyttet inn

14. mai 2012 var de totale kostnadene for kjøp av tomt og bygging av sikkerhetsmur på kr 1 060 000. Vi har aldri tatt opp lån, og har heller ikke tro for å gjøre det videre fremover.

 

Mange var med å gi under første byggetrinn. Noen responderte konkret på kampanjen om salg av murstein. Og totalt solgte vi 15 600 murstein til en verdi av kr 5 pr stk i første byggetrinn. Dette utgjorde kr 78 000 fordelt på 43 andelsbrev.

 

43 personer eier nå altså sine egne murstein i sikkerhetsmuren og de to første husene i Garden Of Eden Kenya.

 

Når vi nå er klare for byggetrinn to gir vi muligheten til å utvide eierskap i bygningsmassen til Garden Of Eden Kenya, og inviterer deg igjen til å kjøpe murstein. Da vi allerede er godt i gang med høsten og nærmer oss jul kan kanskje det å gi murstein som julepresang være en meningsfull gave.

 

Om du ønsker å invistere inn i Garden Of Eden Kenya på denne måten kan du sende oss et svar på denne mailen om

 

  • antall murstein du ønsker å kjøpe
  • navnet på den som skal eie mursteinene.
  • mailadressen på eieren av mursteinene, slik at vi kan sende nyhetsoppdatering til vedkommende fremover.

 

Det er opprettet et eget kontonummer

for mursteinsprosjektet: 1503.32.04377

 

 

Tegningene til byggetrinn 2.0 er underveis, og vi planlegger da å starte byggingen så snart som mulig. Akkurat som før starter vi i god tro og bygger litt og litt ettersom penger kommer inn. Så ditt bidrgag vil komme til nytte umiddelbart. Når vi er ferdige vil vi ha plass til 120 barn som kan vokse opp under trygge omgivelser.